Bezorgerspagina huis aan huis

Welkom op de pagina speciaal voor de huis-aan-huisbezorgers van Post Service. Hier vind je allerlei informatie die het bezorgen voor jou makkelijker, interessanter of leuker kan maken. Heb je een vraag en kun je hier je antwoord niet vinden? Stuur ons dan een mail of bel naar je bezorgcoördinator. De contactgegevens van jouw bezorgcoördinator vind je links in de balk.

Vertraging route LLA1 (Zevenaar en Babbericht)

Donderdag 6 februari 2014

Helaas heeft de route LLA1 een vertraging opgelopen van 2 uur. Hierdoor zullen de kranten in deze route dus later aangeleverd worden dan normaal. Onze excuses voor het ongemak en succes met bezorg!

Vertraging route LLA3 (Rijnwaarden, Groessen, Loo & Westervoort)

Donderdag 16 januari 2014

Helaas heeft de chauffeur van route LLA3 een vertraging opgelopen van 1,5 à 2 uur i.v.m. autopech. Hierdoor zullen de kranten in deze route dus later aangeleverd worden dan normaal. Onze excuses voor het ongemak en succes met bezorgen!

Vertraging Edese Post Vrijdag en Veluwepost

Vrijdag 13 december 2013

Helaas zijn zowel de Edese Post als de Veluwepost vandaag later dan gebruikelijk bij ons aangeleverd. Hierdoor hebben beide kranten 2 uur vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak en succes met bezorgen!

Vertraging Edese Post

Woensdag 11 december 2013

Helaas is er vertraging opgelopen in het transport van de Edese Post naar ons toe. Daardoor zullen wij vandaag de kranten en folders 2 uur later afleveren dan normaal. Ons excuses voor het ongemak en veel succes met bezorgen!

Bijlage Winterkrant

Dinsdag 10 december 2013

Aanstaande woensdag zit er een winterbijlage bij de krant. Om te voorkomen dat hierdoor de aanlevering van de kranten en folders vertraging oplopen, hebben we ervoor gekozen om de bijlage en de folders al eerder af te leveren. Vandaag ontvang je daarom alvast de bijlage en de folders.  De bijlage en folders mogen pas aanstaande woensdag bezorgd worden samen met de krant. De winterkrant moet net als de krant bezorgd worden. Dus wel bij nee/ja-stickers, maar niet bij nee/nee-stickers. Het aantal bijlagen dat je ontvangt is dan ook gelijk aan het aantal kranten dat je altijd ontvangt.

Omdat  we de kranten al eerder aanleveren, vragen we je om de kranten even droog te bewaren. Leg ze bijvoorbeeld even in de schuur of onder een afdakje, voor zover ze dat niet al liggen. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Succes met bezorgen!

Route Woudenberger heeft vertraging

Dinsdag 3 december 2013

De route van De Woudenberger heeft vandaag wat vertraging opgelopen. De kranten kunnen hierdoor later aangeleverd worden dan gebruikelijk. Onze excuses voor dit ongemak

Bijlage Meander Ziekenhuis

Maandag 02 december 2013

Aanstaande woensdag zit er een bijlage van Meander Ziekenhuis bij de krant. Om te voorkomen dat hierdoor de aanlevering van de kranten en folders vertraging oplopen, hebben we ervoor gekozen om bij de meeste bezorgers de bijlage al eerder af te leveren. Het kan dus zijn dat je die vandaag of morgen al ontvangt. Dit geld voor alle bezorgers van De Stad Amersfoort, Leusder Krant en De Stad Nijkerk. De bijlage mag pas aanstaande woensdag bezorgd worden samen met de krant. Deze bijlage moet net als de krant bezorgd worden. Dus wel bij nee/ja-stickers, maar niet bij nee/nee-stickers. Het aantal bijlagen dat je ontvangt is dan ook gelijk aan het aantal kranten dat je altijd ontvangt.

Omdat  we de kranten al eerder aanleveren, vragen we je om de kranten even droog te bewaren. Leg ze bijvoorbeeld even in de schuur of onder een afdakje, voor zover ze dat niet al liggen. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Succes met bezorgen!

Kerstvakantie!

Donderdag 7 november 2013

De kerstvakantie is alweer in zicht. Ga jij weg in de kerstvakantie en kan je daardoor niet bezorgen? Geef dit dan tijdig door aan jouw bezorgcoördinator. Wil je in de kerstvakantie een wijk invallen, laat het ons dan ook weten. Bel naar 026-3629990 en kies het nummer van jouw bezorgcoödinator of stuur een e-mail.

Om problemen in de kerstvakantie te voorkomen, vragen wij jullie om de volgende data goed in de gaten te houden voor het door geven van je vakantie:

Kerstvakantie (21 decmber – 5 januari) –> Doorgeven voor 22 november 2013

In de Kerstvakantie zullen de kranten door de Kerst en Oud & Nieuw niet allemaal op de normale bezorgdagen uitkomen. Zodra wij hier meer informatie over hebben zullen we dit doorgeven.

Folders Stad Amersfoort, Nijkerk en Leusder Krant

Maandag 7 oktober 2013

Morgen brengen wij vast (een deel van) de folders voor bij De Stad Amersfoort, De Stad Nijkerk en de Leusder Krant van woensdag, 9 oktober, naar de bezorgers. Omdat er woensdag meerdere folders bij zitten, gaat er morgen al een chauffeur op pad om een deel van de folders af te leveren. Dit doen wij om woensdag alles zo snel mogelijk bij je af te kunnen leveren, zodat je kan gaan bezorgen. De folders worden in prinicipe volgens de afleverinstructie bij jou afgeleverd, anders worden ze bij de voordeur neergelegd. Het kan zijn dat er een vuilniszak om heen is getrokken, om te voorkomen dat de folders nat worden.

Wij willen jou vragen de folders even binnen droog neer te leggen, zodat je woensdag geen natte folders hebt. Ondanks het mooie weer kan het ‘s nachts behoorlijk vochtig zijn. Mocht je morgen geen folders ontvangen, dan komen deze woensdag met de krant mee.  Dit omdat het dan te laat is geworden om de folders bij jou af te leveren.

Invalwijk in de vakantie?

Woensdag 26 juni 2013

Wil jij graag een extra wijkje bezorgen in de vakantie? Heb je dit alleen nog niet aan ons doorgegeven? Doe dit dan nu, dan kunnen wij kijken wat we nog vrij hebben. Stuur een mail naar je bezorgcoördinator. Zet daarin wanneer je beschikbaar bent en vergeet niet je naam en eigen wijkcode te vermelden.

Klaar om te bezorgen

Remco uit Doetinchem, bezorger van de Gelderse Post Doetinchem. Op de foto net klaar met folders invouwen en dus klaar om te gaan bezorgen.