Werken bij

Al bijna 20 jaar is Post Service een vertrouwde naam op het gebied van post- en huis aan huisverspreidingen in de regio Oost-Utrecht en Midden-Gelderland. Ook op het gebied van bode- en koeriersdiensten en facilitaire werkzaamheden is Post Service een sterke speler in de regio.

In de afgelopen jaren is Post Service uitgegroeid tot een groot en professioneel bedrijf. Zo zijn wij sinds 2000 partner en vaste verspreider van Sandd, het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Voor de verspreiding van weekbladen werkt Post Service samen met uitgeverijen als Koninklijke BDU Uitgevers en Wegener Huis aan Huis Media. Ons personeelsbestand bestaat uit 20 vaste medewerkers, 120 flexibele krachten, 500 postbezorgers en 1.000 huis aan huis bezorgers.

Onze opgebouwde kennis en ervaring gebruikt Post Service om een uitstekende dienstverlening neer te zetten. Wij staan voor kwaliteit, continuïteit en service op maat en bieden onze klanten tegelijkertijd aantrekkelijke tarieven. Die combinatie staat aan de basis van het succes van Post Service en de tevredenheid van haar klanten.