Offerte aanvragen
Home / Drukwerk en handling

Drukwerk en handling

Het verzenden van een mailing neemt altijd meer tijd in beslag dan u zou willen.
Bij Post Service willen wij het ondernemen voor u makkelijk maken. Wij gaan voor u aan de slag met het drukken van uw post, het vouwen in de juiste vorm en het maken van adreslabels. Met plezier bieden wij een advies op maat, zodat onze diensten naadloos aansluiten op uw wensen.

Mailing van A tot Z geregeld

Bij Post Service bieden we een aantal ondersteunende diensten die samenhangen met de verzending en bezorging van uw post en pakketten. Denk hierbij het etiketteren van adreslabels, vouwen, insteken, sealen en verpakken. Ook druk- en kopieerwerk behoort tot ons dienstenpakket, waarmee we het ondernemen voor u makkelijk maken. Dat doen we met plezier, zo kunnen wij u en onszelf altijdblijven verbazen met de beste oplossingen.

U kiest bij ons uit verschillende opties:

Ervaar het gemak

Kies voor een combinatie van drukwerk, handling, verzending en bezorging via Post Service en ervaar het gemak!
Vraag een offerte aanNeem contact op

Totaaloplossing

Wanneer u uw post laat bezorgen via Post Service, dan hoeft u nooit meer te haasten naar een businessbalie, postkantoor of brievenbus. Met onze transportservice wordt uw post opgehaald en kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden.
0317 - 421832
info@postservice.nl
"Ontzorging zit in ons DNA"
Post Service heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een zeer ervaren en professionele organisatie op het gebied van postbezorging en huis-aan-huisverspreidingen in complexe situaties. Met betrokken, kundige en gepassioneerde werknemers staat Post Service voor kwaliteit, continuïteit, maatwerk en zakendoen met een glimlach.

Vestigingsmanager Jaap Jochems is al meer dan 15 jaar een vaste waarde bij Post Service: “Ontzorging zit in ons DNA. ‘Kan niet’ kennen we niet. Bij elke vraag zoeken we naar de beste oplossing. Post Service kenmerkt zich als een organisatie die direct en transparant communiceert, zodat alle bedoelingen en verwachtingen vooraf duidelijk zijn. Daar ligt onze kracht. Wij hebben geen afstandelijke klantportalen of een anonieme klantenservice: uw vaste contactpersoon begeleidt uw bezorging van A tot Z en is telefonisch of per e-mail uitstekend bereikbaar.”

Vrijblijvende offerte

Wilt u geen omkijken hebben naar de verzending van uw mailing en tegelijkertijd profiteren van voordelige tarieven en de hoogste service? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, zodat we u de beste manier van postbezorging kunnen bieden.
Vraag een offerte aanNeem contact met ons op
Offerte aanvragen
We doen u graag een goed voorstel! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers maken dan zo snel mogelijk een voorstel op maat.
* deze velden zijn verplicht
Reactie binnen 1 werkdag
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.