Offerte aanvragen
Home / Postbezorging

Postbezorging

Voor de bezorging van kleine orders en grote partijen post bent u Post Service aan het juiste adres. Onze medewerkers bezorgen dagelijks post in de regio;
daarnaast bieden we postbezorging door heel Nederland.  

Soms moet een brief de volgende dag in de brievenbus vallen, maar als uw zending er iets langer over mag doen, dan kunt u veel geld besparen. Samen met u kijken we naar die manier van verspreiden die het beste bij uw organisatie past.

72- uurs postbezorging

Kiest u voor 72-uurs postbezorging, dan leveren wij uw post binnen drie werkdagen af op de plek van bestemming. Naast een voordelig tarief bent u bij ons verzekerd van eenvoud en gemak. U kunt de post ongesorteerd aanbieden en de post wordt bij u opgehaald. U geeft uw order snel en eenvoudig door en profiteert zo van veel voordelen:

Partijenpost

Post Service is gespecialiseerd in het verwerken van grote partijen post en het ontzorgen van onze klanten. Partijenpost is uitermate geschikt voor staffelkortingen. Hoe meer u immers wilt bezorgen, hoe lager het tarief. Naast de gunstige prijs hoeft u niet om te kijken naar uw postorder. We halen uw partijenpost op, verzorgen de frankering en bezorgen uw partijenpost binnen 72 uur.

Facturen versturen

Verstuurt u regelmatig facturen? Dan is Post Service de ideale partner voor het snel en voordelig versturen van facturen. Via Post Service kunt u de post ongefrankeerd meegeven; frankeren doen wij. Daarmee bespaart u op het abonnement en onderhoud van de frankeermachine. Onze medewerkers halen de post ook graag bij u op!
Vraag een offerte aanNeem contact op

24/48-uurs postbezorging

Als post snel in de brievenbus moet liggen, dan is onze 24/48-uurs postbezorging een uitkomst. U kunt daarbij het frankeren aan ons overlaten en hoeft niet in de weer met ingewikkelde online systemen.

In Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Rhenen halen wij de 24/48-uurs post op met onze dagelijkse haalservice.
0317 - 421832
info@postservice.nl

De voordelen van Post Service

100% landelijke dekking
Wij bezorgen uw post door heel Nederland en zelfs daar buiten.
Scherpe tarieven
Uw post valt voor een aantrekkelijk tarief in de juiste brievenbus
Volledige ontzorging
Drukwerk, adressen printen, verpakken: wij nemen u graag werk uit handen!
Advies op maat
Onze bezorgdiensten sluiten naadloos aan op uw wensen.
“We zijn altijd op zoek naar de verspreidingsvorm die het best bij uw organisatie past.”
Jaap Jochems, vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Offerte aanvragen
We doen u graag een goed voorstel! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers maken dan zo snel mogelijk een voorstel op maat.
* deze velden zijn verplicht
Reactie binnen 1 werkdag
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.