Vrijblijvende offerte aanvragen
Home / Postbezorging

Postbezorging

Voor de bezorging van kleine orders en grote partijen post ben je bij Post Service aan het juiste adres. Onze medewerkers bezorgen dagelijks post in de regio;
daarnaast bieden we postbezorging door heel Nederland.  

Soms moet een brief de volgende dag in de brievenbus vallen, maar als jouw zending er iets langer over mag doen, dan kan je veel geld besparen. Samen met jou kijken we naar die manier van verspreiden die het beste bij jouw organisatie past.

72- uurs postbezorging

Kies je voor 72-uurs postbezorging, dan leveren wij jouw post binnen drie werkdagen af op de plek van bestemming. Naast een voordelig tarief ben je bij ons verzekerd van eenvoud en gemak. Je kunt de post ongesorteerd aanbieden en de post wordt bij je opgehaald. Je geeft jouw order snel en eenvoudig door en profiteert zo van veel voordelen:

Partijenpost

Post Service is gespecialiseerd in het verwerken van grote partijen post en het ontzorgen van onze klanten. Partijenpost is uitermate geschikt voor staffelkortingen. Hoe meer je immers wilt bezorgen, hoe lager het tarief. Naast de gunstige prijs hoef je niet om te kijken naar jouw postorder. We halen je partijenpost op, verzorgen de frankering en bezorgen jouw partijenpost binnen 72 uur.

Facturen versturen

Verstuur je regelmatig facturen? Dan is Post Service de ideale partner voor het snel en voordelig versturen van facturen. Via Post Service kun je de post ongefrankeerd meegeven; frankeren doen wij. Daarmee bespaar je op het abonnement en onderhoud van de frankeermachine. Onze medewerkers halen de post ook graag bij je op!
Vraag een offerte aanNeem contact op

24/48-uurs postbezorging

Als post snel in de brievenbus moet liggen, dan is onze 24/48-uurs postbezorging een uitkomst. Je kunt daarbij het frankeren aan ons overlaten en hoeft niet in de weer met ingewikkelde online systemen.

In Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Rhenen halen wij de 24/48-uurs post op met onze dagelijkse haalservice.
0317 - 421832
info@postservice.nl

De voordelen van Post Service

100% landelijke dekking
Wij bezorgen jouw post door heel Nederland en zelfs daar buiten.
Scherpe tarieven
Jouw post valt voor een aantrekkelijk tarief in de juiste brievenbus
Volledige ontzorging
Drukwerk, adressen printen, verpakken: wij nemen je graag werk uit handen!
Advies op maat
Onze bezorgdiensten sluiten naadloos aan op jouw wensen.
“We zijn altijd op zoek naar de verspreidingsvorm die het best bij jouw organisatie past.”
Jaap Jochems, vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Offerte aanvragen
We doen je graag een goed voorstel! Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers maken dan zo snel mogelijk een voorstel op maat.
* deze velden zijn verplicht
Reactie binnen 1 werkdag
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.