Offerte aanvragen
Home / Pakketverzending

Pakketverzending

Heeft u meer dan 25 pakketten te verzenden en geen tijd om alle formaliteiten te regelen? Met Post Service regelt u op eenvoudige wijze uw pakketverzending. Onze medewerkers maken uw pakketten verzendklaar, zodat u geen omkijken heeft naar het verpakken, labelen, voormelden en aanbieden van uw zendingen.

Zonder omwegen de beste service

Of het nu gaat om een standaard zending, een attentie voor uw relatie of personeel, een vertrouwelijk document of een pallet:  Post Service bezorgt al uw pakketzendingen zoals u dat wilt. Eén telefoontje en uw zending kan worden geleverd, zonder dat u er zelf omkijken naar hebt.

Brievenbuspakketten

Past uw pakket door de brievenbus, dan kunnen wij uw pakket voordelig als brievenbuspakket verzenden. Wel zo makkelijk: de ontvanger hoeft niet thuis te blijven en uw pakket wordt altijd in één keer bezorgd. Wij halen de zendingen bij u op en zorgen voor verzending en bezorging.
Vraag een offerte aanNeem contact met ons op

Volledige ontzorging

Wilt u wekelijks een welkomstpakket naar nieuwe klanten versturen? Of heeft u een attentie naar uw zakelijke relaties of uw personeel, maar ontbreekt het u aan tijd om alles in te pakken en bezorgen?

Als u deze kostbare tijd liever anders besteedt, dan biedt Post Service een volledige ontzorging door uw pakketten in te pakken. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om voorraden op te slaan, zodat wij uw pakketten op afroep kunnen inpakken en verzenden.

Contact

Post Service neemt u werk uit handen en stemt haar inzet af op uw behoeften. En dat voor scherpe tarieven!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact
met ons op over de mogelijkheden of vraag een offerte aan!
0317 - 421832
info@postservice.nl
Offerte aanvragen
We doen u graag een goed voorstel! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers maken dan zo snel mogelijk een voorstel op maat.
* deze velden zijn verplicht
Reactie binnen 1 werkdag
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.