Offerte aanvragen
Home / Over ons

Over Post Service

Een mailing bezorgen op het juiste adres, bewonersinformatie huis aan huis verspreiden in de gewenste regio; Dat zijn de activiteiten waar Post Service in bijna 30 jaar groot mee is geworden. Met passie en betrokkenheid halen we het beste uit onszelf om onze klanten maximaal te laten profiteren van onze inzet, kennis en ervaring.

Zaken doen met een glimlach

Post Service heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een zeer ervaren en professionele organisatie op het gebied van postbezorging en huis-aan-huisverspreidingen in complexe organisaties. Met betrokken, kundige en gepassioneerde werknemers staat Post Service voor kwaliteit, continuïteit, maatwerk en zaken doen met een glimlach.

Altijd in ontwikkeling

Post Service is een ervaren speler op de post- en pakketmarkt, een branche die voortdurend in beweging is. Trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Hierdoor is Post Service continu in ontwikkeling om haar dienstverlening te verbeteren. Zo halen wij het beste uit onszelf en profiteert u van onze inzet, kennis en jarenlange ervaring.
0317 - 421832
info@postservice.nl

Ontzorging zit in ons DNA

Vestigingsmanager Jaap Jochems, meer dan 15 jaar een vaste waarde in ons team:

“Ontzorging zit in ons DNA. ‘Kan niet’ kennen we niet. Bij elke vraag zoeken we naar de beste oplossing. Post Service kenmerkt zich als een organisatie die direct en transparant communiceert, zodat alle bedoelingen en verwachtingen vooraf duidelijk zijn. Daar ligt onze kracht. Bij ons heeft u geen afstandelijke klantportalen: wij zijn uitstekend bereikbaar per telefoon en e-mail!”

Inzicht in bezorgkwaliteit

Om onze klanten te overtuigen van onze kwaliteit en professionaliteit maken wij gebruik van slimme software, die het complete bezorgproces ondersteunt van aanmelding tot en met realisatie. Daarnaast onderzoekt Direct Research maandelijks onafhankelijk onze uitstekende bezorgkwaliteit.

Onze medewerkers hebben real time in de bezorgstatus. In deze video leggen wij uit hoe dit werkt bij huis-aan-huis verspreidingen.
0317 - 421832
info@postservice.nl
Sociaal ondernemend
Het hebben van echt passend werk, zowel qua inhoud als omgeving is van groot belang. Het zorgt voor inkomen, eigenwaarde, dagritme,sociale contacten en zelfstandigheid. Vanuit een intrinsieke motivatie maakt Post Service zich daarom hard voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deel te nemen aan het arbeidsproces. We nemen medewerkers niet aan omdat ze beperkt zijn of bij een bepaalde groep horen, maar omdat ze kwaliteiten hebben die passen in onze organisatie.

Samen met Compleet Mensenwerk, die sinds 2013 re-integratie- en participatietrajecten uitvoert, stelt Post Service zicht tot doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan of zinvolle dagbesteding te laten vinden. Met name op het uitvoerende vlak biedt Post Service mogelijkheden; te denken valt aan postbezorging, maar ook werkritme en –ervaring opdoen in diverse productieprocessen. De ervaring die wordt opgedaan bij Post Service biedt goede opstapmogelijkheden naar regulier of ander passend werk. Daarnaast zorgt Post Service dat diverse prepostale werkzaamheden in een beschutte werkomgeving kunnen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld het inpakken van post- en pakketzendingen.

PSO gecertificeerd

Post Service heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Post Service  op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert Post Service op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief en sociaal ondernemen.

Werken bij

Post Service is een professioneel bedrijf met een no-nonsense MKB-mentaliteit. Kenmerkend is onze informele en flexibele werksfeer. Het team van coördinatoren stuurt ruim 50 medewerkers aan voor alle uitvoerende werkzaamheden. Dat zijn reguliere medewerkers die hier al jarenlang met plezier werken, studenten die wat bijverdienen, actieve gepensioneerden, maar ook medewerkers met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt die bij ons (nieuwe) ervaringen opdoen op de arbeidsmarkt.

Bij Post Service is er altijd werk. Open sollicitaties met een korte motivatie en CV zijn daarom altijd welkom!
0317 - 421832
info@postservice.nl
Contactformulier
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Wij vertellen u graag meer! Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op.
* deze velden zijn verplicht
Reactie binnen één werkdag
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.