Vrijblijvende offerte aanvragen
Home / Huis-aan-huis verspreiding

Huis-aan-huis verspreiding

Voor die situaties dat jouw informatie echt moet opvallen, bezorgt Post Service jouw informatie huis aan huis, exclusief en zonder andere reclame. Je verhoogt de attentiewaarde van jouw boodschap en bereikt iedereen die jouw informatie moet ontvangen tegen een scherp tarief, op elk gewenst adres door heel Nederland.

Uit de praktijk

Onze medewerkers zijn dagelijks op pad om in heel Nederland bewonersbrieven huis aan huis te verspreiden. Een aantal voorbeelden uit de praktijk zijn:

Een eigen bezorgnetwerk

Bij ons ben je verzekerd van snelle en nette bezorging, precies op de manier en het tijdstip dat je wenst. Post Service is verspreider met 30 jaar bezorgervaring. Wij bezorgen met een eigen netwerk daar waar je dat wenst en dat geheel separaat!
Vraag vrijblijvend een offerte aanNeem contact op voor meer informatie

Een verspreidgebied op maat

Met onze slimme software die is gekoppeld aan de informatie uit het Kadaster kunnen wij jouw verspreidgebied op verschillende manieren selecteren. Dit kan bijvoorbeeld:
Op basis van postcode
In een specifieke plaats
In een specifieke wijk/straat
Binnen een straal
Tarieven
De verspreiding van bewonersinformatie is altijd maatwerk waarbij we jouw specifieke wensen vertalen. Het tarief voor jouw huis-aan-huisverspreiding wordt daarom bepaald op basis van jouw wensen en eisen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de bezorgsnelheid en het aantal dat je door ons wilt laten bezorgen.
“Onze klant wil zeker zijn dat belangrijke informatie op tijd wordt bezorgd. Daar zijn wij expert in!”
Michelle Stoorvogel, commercieel medewerker

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Melanie Nabers -
Roelofs Groep:
“Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Post Service. Zij zijn in staat om snel te schakelen bij de verspreiding van onze informatiebrieven.”
Elly Schipper -
Schipper Management Support:
"Post Service verzorgt al vele jaren naar grote tevredenheid bewonersinformatie. De totaaloplossing die zij bieden is voor ons bedrijf belangrijk."

Veelgestelde vragen

Offerte aanvragen
We doen je graag een goed voorstel! Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Onze medewerkers maken dan zo snel mogelijk een voorstel op maat.
* deze velden zijn verplicht
Reactie binnen 1 werkdag
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.